Català · Español

Slide observació avaluació recerca interpretació imaginació sentit crític claredat argumental precisió de pensament anàlisi reflexió

Gabinet de comunicació estratègica

Perquè la realitat es pot veure

des de diferents punts de vista

Sobre Primer punt

  • Primer punt és un gabinet estratègic de comunicació institucional creat el 2015 per Laura Bertran.

  • Neix com a resultat de 15 anys d’experiència personal i professional en el marc de les polítiques culturals de l’administració pública.  • Ofereix els serveis propis d’un gabinet institucional de manera externa tant a institucions públiques com privades.

  • És un referent de suport a gabinets i equips de comunicació ja constituïts.

  • El principal objectiu de Primer punt és aportar credibilitat i criteri a les institucions i a qui les lidera.

Ordre del dia

null

Secretaria

null

Producció i comunicació de continguts

null

Relacions institucionals

null

Premsa i mitjans de comunicació

null

Protocol, assistència personal i relacions públiques

Sobre mi

Laura Bertran

(Lloret de Mar, 1974)

Soc doctora en Filosofia i màster en Filosofia i Empresa per la Universitat de Barcelona. Membre del grup de recerca en estudis nacionals i polítiques culturals (GRENPoC) de la Càtedra Josep Termes de la Universitat de Barcelona; també soc membre d’Interacció i del Cercle de Cultura. He estat regidora de Cultura i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lloret de Mar, cap del gabinet de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i assessora de la Tinència d’Alcaldia de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona. Des de 2015 dirigeixo Primer punt.

Dietari d’imatges

Hemeroteca

El passat és un pròleg

William Shakespeare

12+1

La cuina de la política i les institucions

Persones que treballen o han treballat en gabinets institucionals ens descobreixen,
a través de la seva experiència directa, el backstage de la política i les institucions.
Joan Vidal de Ciurana

Barcelona, 1971

Montse Marco

Viladecans, 1967

Col·laboradors/res

Jordi Finestres Jordi Finestres (Manresa, 1974)

És llicenciat en Periodisme per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Especialitzat en l’àmbit de la comunicació corporativa, esportiva i també en la divulgació i investigació històrica. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, tant en premsa com a la televisió. Ha publicat més d’una vintena de llibres, la majoria dels quals, centrats en temàtica històrica i en l’esport. Ha treballat en el desenvolupament de projectes editorials i de comunicació corporativa a Enciclopèdia Catalana i a Angle Editorial. També ha estat assessor de la Junta Directiva del FC Barcelona com a membre de la Comissió de la Memòria Històrica del Club (2009-2010). En l’àmbit polític, ha estat assessor del grup municipal Unitat per Barcelona a l’Ajuntament de Barcelona, i assessor cultural en temes d’investigació històrica a l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Francesc Viadel Francesc Viadel (Algemesí, 1968)

És periodista, escriptor, professor universitari i consultor de comunicació. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és també doctor en Sociologia per la Universitat de València (UV).

Professionalment s’ha format en les redaccions d’alguns dels mitjans de comunicació més prestigiosos abans de dedicar-se a la comunicació política i institucional. Actualment, compagina la seva dedicació com a docent i investigador en la Facultat de Relacions Internacionals i Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull amb les seves col·laboracions habituals en mitjans com TV3, Catalunya Ràdio o Nació Digital entre molts d’altres. Coordina també el Màster de Comunicació Corporativa Integral de la facultat Blanquerna.

Laura Vilarrasa Laura Vilarrasa (Barcelona, 1994)

És graduada en Disseny d’Interiors per Bau, Universitat de Disseny de Barcelona. Ha treballat per GREEK en la gestió d’obra i actualment treballa a KOMODO comunicació, on s’encarrega del disseny i la producció d’esdeveniments. Tot i que la seva experiència laboral s’ha centrat en l’organització i la gestió, la seva principal branca d’interès és el món de la recerca i l’educació, al qual va dedicar el seu treball de final de carrera.

Eva Vilarrasa Eva Vilarrasa (Barcelona, 1997)

És estudiant d’Estudis literaris a la Universitat de Barcelona. Ha guanyat el 1r premi de la XVI edició de Relats en femení del Centre Cívic Sagrada Família i el 1r premi de la XXXVI edició dels Premis Literaris Baix Camp que convoca Òmnium Cultural, en la categoria de prosa.

Torn obert de paraula

El seu torn

info@primerpunt.cat